Merken

58 merken

  • Remmers Pump

    Remmers Pump is een merk dat gespecialiseerd is in de productie van robuuste, hoogwaardige pompen , ontworpen om te voldoen aan de eisen van industriële, agrarische en residentiële toepassingen.

    Meer informatie
  • Riello

    Riello is een erkend leider in de productie van verwarmingssystemen en verbrandingsoplossingen.

    Met een rijke geschiedenis van innovatie biedt Riello een breed scala aan branders, boilers en verwarmingssystemen die energiezuinig zijn en ontworpen om maximale prestaties te leveren.

    Riello-producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van residentiële, commerciële en industriële markten en garanderen uitzonderlijke betrouwbaarheid en een langere levensduur.

    Meer informatie
  • Soler & Palau

    Soler & Palau (S&P) is een internationaal gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van ventilatie- en luchtbehandelingsoplossingen.

    Soler & Palau, opgericht in 1951 in Spanje, heeft zich snel gevestigd als wereldleider door zijn toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

    Meer informatie
  • Stiebel

    Stiebel Eltron is een gerenommeerd merk op het gebied van verwarmings- en hernieuwbare energietechnologie , erkend vanwege zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit.

    Stiebel Eltron is gespecialiseerd in waterverwarmers, warmtepompen en ventilatiesystemen en ontwikkelt oplossingen die gericht zijn op het maximaliseren van de energie-efficiëntie en het verminderen van de impact op het milieu. De producten van Stiebel Eltron zijn ontworpen om comfort en energiebesparing te bieden in residentiële en commerciële woningen, en zorgen voor geavanceerde en duurzame technologie.

    Meer informatie
  • Tece

    TECE is een innovatief bedrijf in de sector van sanitaire installaties en sanitaire systemen , erkend vanwege zijn nabijheid bij de klanten en zijn betrouwbare en esthetische oplossingen.

    Meer informatie
  • Thermor

    Thermor is een Frans merk dat bekend staat om zijn oplossingen voor elektrische verwarming en de productie van warm water voor huishoudelijk gebruik.

    Thermor staat bekend om zijn innovatie en de kwaliteit van zijn producten en biedt een compleet assortiment radiatoren, waterverwarmers, warmtepompen en convectoren die zijn ontworpen om comfort en prestaties te bieden en tegelijkertijd het energieverbruik te optimaliseren.

    Meer informatie
  • Vaillant

    Vaillant wordt internationaal erkend vanwege zijn ecologische en innovatieve oplossingen voor verwarming en warmwaterproductie .

    Vaillant is gespecialiseerd in boilers, warmtepompen, thermische zonnesystemen en waterverwarmers en biedt producten die zijn ontworpen om energie-efficiëntie en maximaal comfort te bieden.

    Het merk is toonaangevend in de ontwikkeling van groene technologieën en zet zich in voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het verbeteren van de duurzaamheid van woningen en bedrijven. Met meer dan 140 jaar ervaring staat Vaillant synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit en garandeert verwarmingsoplossingen die voldoen aan de moderne behoeften met respect voor het milieu.

    Meer informatie
  • Van Marcke

    Van Marcke is een gerenommeerd merk gespecialiseerd in de distributie van badkamer-, verwarmings- en sanitairoplossingen. Bekend om zijn brede assortiment hoogwaardige producten , biedt Van Marcke alles: van sanitair en innovatieve verwarmingssystemen tot keuken- en badkameraccessoires.

    Meer informatie
  • Van Marcke Collection

    Van Marcke Collection vertegenwoordigt de premiumlijn van het merk Van Marcke en biedt hoogwaardige badkamer- en keukenoplossingen. Deze collectie valt op door zijn verfijnde design en hoogwaardige materialen en richt zich op mensen die op zoek zijn naar exclusiviteit en elegantie in hun interieurontwerp. De producten uit de Van Marcke Collection worden geselecteerd vanwege hun verfijnde esthetiek en geavanceerde technologie, waardoor ze niet alleen uitzonderlijke prestaties maar ook een onderscheidende stijl garanderen.

    Meer informatie
  • Go by Van Marcke

    Go by Van Marcke vertegenwoordigt het instapassortiment van Van Marcke, ontworpen om kwaliteitsoplossingen te bieden tegen betaalbare prijzen voor badkamers, keukens en verwarmingssystemen. Deze lijn is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar efficiëntie en betrouwbaarheid zonder hun budget in gevaar te brengen.

    Meer informatie
  • Van Marcke Intro

    Van Marcke Intro is een tussenassortiment van Van Marcke, dat producten van hogere kwaliteit biedt dan het instapniveau, maar tegen nog steeds concurrerende prijzen. Deze lijn is bedoeld voor wie op zoek is naar een perfecte balans tussen kosten en kwaliteit.

    Meer informatie
  • Van Marcke Origine

    Van Marcke Origine vertegenwoordigt een exclusieve selectie binnen het Van Marcke-assortiment, met producten die traditioneel vakmanschap en hedendaags design combineren. Deze high-end lijn is gericht op de veeleisende consument die op zoek is naar unieke elementen voor zijn woonruimte.

    Meer informatie
  • Van Marcke Pro

    Van Marcke Pro is een assortiment dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals in de sanitair-, verwarmings- en badkamersector. Deze lijn biedt robuuste en betrouwbare producten die prestaties en duurzaamheid garanderen.

    Meer informatie
  • Villeroy & Boch

    Villeroy & Boch is een iconisch merk dat wereldwijd wordt erkend vanwege zijn uitmuntendheid in de productie van hoogwaardig keramiek voor badkamer en keuken. Gespecialiseerd in sanitair, serviesgoed, tegels en wellnessproducten combineert Villeroy & Boch traditioneel vakmanschap met innovatieve, trendsettende ontwerpen.

    Meer informatie
  • Watermatic

    Watermatic is gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en verwijdering van afvalwater en biedt een reeks innovatieve producten zoals vermalers en opvoerpompen. Watermatic staat bekend om zijn geavanceerde technologie en betrouwbaarheid en biedt effectieve oplossingen om sanitaire systemen te optimaliseren in ruimtes waar traditionele opties niet haalbaar zijn.

    Meer informatie
  • Watts

    Watts is een toonaangevend merk op het gebied van waterbeheer- en sanitairtechnologieën en biedt een breed scala aan producten voor waterkwaliteitscontrole, beveiliging en thermische regeling.

    Watts staat bekend om zijn innovatie en superieure kwaliteit en biedt oplossingen die bijdragen aan de veiligheid van sanitaire systemen , energie-efficiëntie en waterbescherming in residentiële, commerciële en industriële omgevingen.

    Meer informatie
  • Wicu

    WICU is een merk dat bekend staat om zijn innovatie in de ontwikkeling van koperen leidingoplossingen. De producten, waaronder voormantelde buizen, zijn ontworpen om superieure bescherming te bieden tegen corrosie, chemische aantasting en mechanische schade. Het merk onderscheidt zich door zijn geavanceerde technologieën, zoals isolatiemantels die zorgen voor een aanzienlijke vermindering van condensatie en geluid, terwijl de installatie wordt vergemakkelijkt en de temperatuur wordt gehandhaafd.

    WICU is de voorkeurskeuze voor professionals die op zoek zijn naar duurzame en betrouwbare oplossingen voor sanitair- en verwarmingsinstallaties in veeleisende omgevingen.

    Meer informatie
  • Wilo

    Wilo is een merk dat tot de wereldleiders behoort in de productie van pompen en pompsystemen voor verwarming , airconditioning, drinkwater en afvalwater.

    Wilo staat bekend om zijn technologische innovatie en toewijding aan duurzaamheid en ontwikkelt intelligente pompoplossingen die niet alleen energiezuinig maar ook uiterst betrouwbaar zijn.

    De producten van Wilo zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren in een verscheidenheid aan toepassingen, waardoor maximale efficiëntie en eenvoudige integratie in bestaande of nieuwe systemen worden gegarandeerd. Met een focus op connectiviteit en intelligent waterbeheer blijft Wilo hoge normen stellen voor de moderne pompindustrie.

    Meer informatie
  • Wolf

    Wolf is een gerenommeerde fabrikant van ketels , ventilatiesystemen en airconditioningoplossingen, bekend om zijn geavanceerde technologie en energie-efficiëntie. Wolf is gespecialiseerd in condensatieketels, warmtepompen en centrale verwarmingssystemen en biedt producten die prestaties, duurzaamheid en respect voor het milieu combineren.

    Meer informatie
  • Zehnder

    Zehnder is een gerenommeerd merk op het gebied van radiatoren en ventilatiesystemen , erkend vanwege zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie.

    Zehnder is gespecialiseerd in comfortabele verwarmingsoplossingen en ventilatiesystemen met warmteterugwinning en biedt producten die zijn ontworpen om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en de energie-efficiëntie te optimaliseren.

    Zehnder-radiatoren onderscheiden zich door hun elegante ontwerp en superieure functionaliteit en bieden niet alleen een efficiënte warmteverdeling, maar ook een verfijnde esthetische uitstraling die geschikt is voor elk modern interieur

    Meer informatie
  • Zucchetti

    Zucchetti is een prestigieus Italiaans merk op het gebied van badkamerkranen en accessoires, erkend om zijn avant-garde design en uitzonderlijke kwaliteit.

    Gespecialiseerd in kranen, douches en wellnesssystemen, biedt Zucchetti producten die technologische innovatie en verfijnde esthetiek combineren. Elk stuk is ontworpen om een vleugje elegantie en luxe in de badkamer te brengen en tegelijkertijd ongeëvenaarde functionaliteit en duurzaamheid te garanderen.

    Meer informatie

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Google kan uw persoonlijke gegevens en cookies gebruiken om haar advertenties te personaliseren.

Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Subtotaal van uw winkelwagen (1 item) :
Mijn winkelwagen Doorgaan met winkelen